Velkommen til Elines Gaver


Velkommen inn til et eventyr full av de vakreste interiørskatter. Vi er en gave- og interiørbutikk med atmosfære og sjel. Hos oss får du mange ideer til hjemmet ditt i forskjellige prisklasser. Vi vil at et besøk hos oss skal være en opplevelse som gir inspirasjon og glede. Hva med en kopp nybrent kaffe fra vårt store utvalg eller te i løsvekt? Vi har også egne gavekort og bryllupslister.

Elines Gaver fører et bredt produktspekter som strekker seg fra småmøbler og tekstiler, til keramikk, glass, servise, metallprodukter, diverse interiør og gavetips til kaffe og te-produkter. Hos oss kan du finne den perfekte gaven. Vi har et stort utvalg og mange kjente leverandører innen interiør, belysning og møbler. Stort utvalg av servietter og lys.

Vi fører kjente merkevarer som Lene Bjerre, Herregård, Riviera Maison, PIP Studio, Greengate, IB Laursen, Mille Moi, Laura Ashley, Sagen Vintage Design, LG interiør, Lexington, Nomi impor, Willow tree, Trend Design, Margit Brandt, Bahne, Miss Etoile, Voluspa, Kahler, Borg ramme og gave, Black Design, Edelweiss, Homeart, og Børscompagniet.

Hos oss får du mange ideer til hjemmet ditt.

Vi er opptatt av at Elines Gaver hele tiden skal være «up to date» og gjør våre beste for at dere skal trives og oppleve at det er nye varer hele tiden.