Velkommen til Et Strikkehjem

Med vår kompetanse og service ønsker vi å gi deg inspirasjon og lyst til utfoldelse i strikking, håndarbeid og hobby. Vi holder til i trivelige og lyse lokaler på Tuven Senteret, rett ved E134 på Notodden. Et perfekt stoppested på veg til hytta eller ferieoppholdet i Telemarks vakre natur.

Vi strikker oss litt lenger….

I vår koselige spesialbutikk for garn og strikketilbehør kan vi tilby deg flere av markedets beste garn fra produsenter som Sandnes Garn, Dale Garn og Du Store Alpakka. Vi fører også sokkegarnet fra Regia som er designet av Arne & Carlos. Vi har godt utvalg i knapper og sytilbehør fra Hjelmtvedt, og fra Snella og Petronella har vi håndlagde porselensknapper og unike smykker.

Ønsker du å pynte i hjemmet eller gi bort en spesiell gave, fører vi lyslenker fra Happy Lights og diverse tovede gaveprodukter og strikkede bamser fra En Gry og Sif. De mest aktuelle bøkene og oppskriftene får du hos oss; Kofteboken med sine nye oppskriftsversjoner gir inspirasjon til strikk av gamle koftemønster og KlompeLompe fører oppskrifter til nydelige klær og tilbehør til barn.

Nå har vi fått inn en rekke flotte «Julekongen» produkter til jul.

Vi har også en hobbyavdeling med varer som ulike papirer, spraymaling og pensler.

  • Telefon: 95284232
  • Åpningstid: Man-Fre: 10 - 20 og Lør: 10 - 18
  • Ansatte: Lisbeth , Elin Maria og Aashild
  • Lik oss på Facebook
  • Følg oss på Instagram: #etstrikkehjem