Velkommen til KappAhl

Hos KappAhl får du kjøpt prisgunstig mote til hele familien. Vi har et stort utvalg av mote til dame, herre, barn og baby. Vi har rimelig klær i høy kvalitet.

Hos KappAhl har vi også en egen jeansguide, som hjelper deg med både størrelser og vaskeråd. Vi har også en funksjonsguide som hjelper deg med å finne riktig plagg til rett bruk. Det kan være godt å få med seg noen råd når man leter etter gode klær som skal være vanntette, funksjonelle eller kanskje ha tapede sømmer.

Foruten vanlig sortiment i basevarer og festklær har vi merker som Hampton Republic, en sporty avslappet preppy stil som fungerer året rundt. En stil til alle anledninger. Siluetten dannes av klassiske modeller og snitt av gode materialer. Hampton Republic får du til dame, herre og barn (str. 86-170).

Vi har en flott stor mote avdeling kalt XLNT. Her setter vi like stor fokus på høy motegrad, som resten av kolleksjonene.

Vi har også et godt utvalg av undertøy til hele familien. Vår basiskolleksjon på dame BH er merket Creem. Den er tidløs og har god passform. Vi har nylig fått en BH modell som er tilpasset proteser.

Til dame har KappAhl bluser og skjorter i mange varianter. Vi hjelper deg med å sette litt glamour på hverdagen med flotte topper, kjoler og skjørt. Ønsker du deg en deilig cardigan eller kanskje en ny jakke så har vi også det. Når sommeren nærmer seg har vi et godt utvalg av badetøy. Treningstøy og undertøy finner du hos oss gjennom hele året.

Til mannen i huset kan vi hjelpe til med fornyelse av skjorter, bukser og jeans eller kanskje han ønsker seg nye treningsklær. Vi har basissortiment på T-skjorter, undertøy og pyjamas om det skulle være behov for det.

Til barna finner du praktiske babyklær og videre klær til både gutter og jenter opp til størrelse 170.  Ikke gå glipp av vår Newbie kolleksjon. En kolleksjon for de minste hvor bomullsplaggene består av 100% økologisk bomull. Klærne er snille mot barnets sensitive hud og mot miljøet. Fine bodyer, gensere, luer, leggings, jumpsuits, parkdresser og sett i størrelse 44–110.

KappAhl har innsamling av brukte tekstiler og sko i alle sine norske butikker. Dermed bidrar vi til økt gjenbruk og resirkulering av tekstiler.

Velkommen inn til en hyggelig handel på KappAhl Tuven

  • Telefon: 46897339
  • Åpningstid: Man-Fre: 10 - 20 og Lør: 10 - 18
  • Ansatte: Eva, Andrea, Ingrid, Hilde Annie og Ann Marion
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook