Velkommen til Kitch'n


Hos Kitch’n møter du fagkunnskap på alt av kvalitet til kjøkkenet. Kitch’n er kjent for gode og innovative kjøkkenartikler og vi jobber for å tilby riktige varer til riktig tid. Vi har alt du trenger til kjøkkenet, både kokebøker til baking og de mest avanserte kjøkkenmaskinene for tilberedning av en bedre middag. Kitch’n er gode på kjøkkenutstyr.

Kitch’n skal være No. 1 på kjøkkenet, og vi er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet, ekstra god service og fagkunnskaper.

Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl. annet: Le Creuset, Smeg, Kähler, Global, Eva, Eva Solo, Rosendahl, Riedel, Bodum, Mac, Modern House, Victorinox m.flere.

Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, krus, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, ildfaste former, serviser og designartikler.

Går dere med gifteplaner?
Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester. På den måten får dere det dere ønsker, og unngår at de samme gavene havner på gavebordet. Trykk på lenken for å registrere din bryllupsliste.
https://www.kitchn.no/bryllup/registrere-brudepar/

Velkommen til Kitch’n på Tuven Senteret – vi gleder oss til å hjelpe deg!