Velkommen til Synsam!


Synsam er Nordens ledende optikerkjede og er overalt med over 100 butikker i Norge og 500 i Norden. Vi setter fag og kunden i fokus, og bruker god tid på hver kunde. Alle våre butikker har Stylelab, et verktøy som inspirerer og hjelper deg å finne brillene som passer best.

Hos oss skal du føle deg unik. Vi lytter til deres innspill ved å alltid strebe etter å tilby det du synes er attraktivt; om det er gode garantier, muligheten til å skaffe seg en brillegarderobe via vår populære abonnementsløsning, rimelige briller eller kvalitetssortiment fra verdens ledende varemerker. Vi har etablert tydelige kundeløfter og garantiene våre skal gi verdi for våre kunder.


Kontaktlinser

Bruker du kontaktlinser eller vurderer du å få deg linser er det viktig å tenke på kvaliteten på linsen, og være sikker på at du bruker riktig kontaktlinse.

Linsene plasseres på hornhinnen, som er huden foran på øynene. Denne unike huden skiller seg fra all annen hud fordi den ikke får næring fra blodårer, men fra luften, tårevæsken og væsken inne i øyet. Som kontaktlinsebruker begrenser man tilgangen på luft og tårevæske.

Briller

I Synsam er vi stolte av vårt store utvalg av briller og innfatninger fra mange av verdens mest kjente merker. Alle brillene du finner hos oss er nøye utvalgt for å oppfylle våre krav til kvalitet og tidsriktig design. Mange av innfatningene produseres for hånd av nøye utvalgte materialer, og gir deg noe unikt.

Progressive glass

Varilux S-design fra Essilor synkroniserer synet på begge øynene. Det gir et naturlig syn der du ser skarpt på nært hold, på armlengdes avstand og på lang avstand. Og det beste, du ser godt også i dårlig lys

Varilux S-design eliminerer og den svømmende effekten som du kan oppleve med vanlige progressive glass, og som kan gjøre det vanskelig for eksempel å gå i trapper. Med Varilux-teknologien ser du skarpt, stabilt og tydelig i størst mulig del av glassene. Det du ser, i alle vinkler, stemmer rett og slett med virkeligheten. Eller sagt på en annen måte: Disse glassene gir deg ganske enkelt et grenseløst syn.

Varilux S 4D:

  • Du får raskere reaksjonstid fordi begge øynene får jobbe sammen.
  • Du få et videre synsfelt og større skarphet i hele synsfeltet.
  • Du får stabilt og fleksibelt syn i alle situasjoner.
  • Skarpt syn med W.A.V.E Technologi.
  • Wavefront Advanced Vision Enhancement tm.

Solbriller

Vi har det største utvalget av merkesolbriller i Norge, og vi er blant annet størst på Ray-Ban solbriller. Mange av merkene er vi også alene om, som f.eks. Ralph Lauren. Solbrillene du finner hos oss følger alltid årets trender og har høy kvalitet. Vi er sikre på at du kommer til å finne en solbrille hos oss, enten du ønsker å skille deg ut, har en favorittdesigner, eller rett og slett bare ønsker det beste for synet ditt.

Våre merkevarer

 

Ray-Ban

Ray-Ban har en historie som går helt tilbake til 1920-tallet, hvor det amerikanske flyvåpnet så et økende behov for å beskytte pilotenes øyne. Pilotbrillene, Ray-Ban Aviator, så dagens lys i 1937. En modell som er like populær den dag i dag.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana er synonymt med luksus og dekadanse. De er trendsettere og kjent for en høy kvalitet, sofistikert design og et ekstravagant uttrykk. Dette gjenspeiler seg også i brillene og solbrillene som er fulle av eksklusive detaljer og spennende design.

Ralph Lauren Eyewear

Ralph Lauren får du eksklusivt hos Synsam i Norge og her får du briller og solbriller i en kvalitet, og med en stil, mange kjenner seg igjen i.

“Style is very personal. It has nothing to do with fashion. Fashion is quickly over. Style is forever”  – Ralph Lauren

Gucci

Gucci er italiensk design på sitt ypperste, og oser av luksus og italiens temperament. Gucci har hovedsete i Firenze, og alle solbriller og innfatninger er produsert på fabrikken i Italia. I en undersøkelse gjort blant våre kunder var det solbriller fra Gucci som sto øverst på ønskelisten.

Marc By Marc Jacobs

Marc By Marc Jacobs er ungt, sprekt og fargerikt. Her får du kule, trendy briller og solbriller med farger og detaljer, som skiller seg ut.

“Med en leken og røff stil, er klærne og veskene hans elsket av kvinner over hele verden”

Tom Ford

Tom Ford har designet under sitt eget navn siden 2004 og brillene hans er allerede blitt ikoniske, men gjenkjennes fortsatt mest av kjennere. Både briller og solbriller er stilrene, eksklusive og solide. Ser du en T på tvers i front ved hengselet, vet du at det er en Tom Ford.

Oakley

Oakley er treningsbrillene over alle treningsbriller. Det finnes varianter som gjør deg bedre i golf, får deg til å se fisken i vann når du fisker, og får deg til å yte ditt beste når du sykler eller står på ski.

Men Oakley har også briller og solbriller til hverdagen, i samme solide kvalitet og med en litt sporty look.

Carrera

Carrera er opprinnelig et Østerrisk merke og har laget solbriller siden 1956, og har hele tiden satset stort på sportsbriller og et tøft design som får deg til å yte max. Siden 2009 har de også laget innfatninger over samme lest og beholdt det sporty uttrykket.

Velkommen til oss på Synsam Tuven for råd, veiledning og en hyggelig handel!