Velkommen til Tuven Barn & Utstyr


Hos oss på Tuven Barn og Utstyr finner du det du trenger av klær og utstyr til barnet ditt. Vi fokuserer på god service og kvalitet innenfor kjente merkevarer. Her finner du barneklær fra 0-14 år i merkene: Reima, Joha, Name It, Levi`s, D-XEL, Hust&Claire, Color Kids, NoaNoa, Lillelam, Hummel, Kivat, MaxiMo, Stonz, Safa, Fixoni m.m

Vi er medlem av Norges største barneutstyrskjede: BABYCARE. BabyCare er unik fordi vi er opptatt av å ta vare på verdiene i faghandelen, og har mer enn 60 butikker fordelt over hele landet. Vi har utvalget i babyutstyr, barnevogner, bilstoler, barnesenger, bæreseler, vippestoler, reisesenger, stellebord, trappegrinder, babycall, smokker, kopper og mye mer!

Vi hjelper deg med å finne riktig vogn og bilstol til barnet ditt, og kan også hjelpe til med montering av stolene i bil.

Vi fører bilstolmerkene Cybex, BeSafe og Maxi-Cosi. På utstyr til barnet, fører vi blant annet merkene: BabyBjørn, BabyDan, Simo, Brio, Baby Jogger, TFK, Tinkafu, Voksi, NUK, Avent, Sangenic, Dr.Brown`s, og selvfølgelig BabyCare sitt eget merke 4ME.

Til våre prinsessekunder har vi hårpynt fra Kjersti of Norway, som selvfølgelig heter: Prinsessefin. Dette er håndlaget hårpynt, med enestående kvalitet og nydelige detaljer.

Til guttene har vi findresser, slips og skjorter inne til en hver tid fra Pascal. Disse dressene går i str 2-16 år.

Mail: post@tuvenbarn.no

Velkommen til en hyggelig handel!