Kundeklubb

Velkommen til Tuvens kundeklubb!

Vi kjenner deg, men ønsker å bli enda bedre kjent for å kunne tilpasse ett best mulig tilbud akkurat for deg! Som medlem i kundeklubben får du ekstra gode tilbud tilsendt på SMS og e-post ca. 3-4 ganger i måneden.Du velger selv hvilke interesseområder du ønsker å motta nyheter og tilbud fra. Du vil også bli invitert på eksklusive og lukkede kundekvelder og er den første som får vite om nyhetene i butikkene og varer som selges spesielt gunstig.

Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.
image-01
TUVENKUNDEKLUBB

VIP - TILBUD

INVITASJONER

FORDELER

shutterstock_379989586%20NY18%20cmyk
Kundeklubben er på dine premisser, her har du frihet til å melde deg inn og ut ettersom hva som passer best for deg. Vi skal gjøre vårt beste for å beholde deg i vår kundeklubb og håper du vil melde deg inn.
 
Eller send kodeord «TUVEN» til 2242 for å bli medlem.
til:2242
TUVEN
SEND KODEORD
«TUVEN»
TIL 2242 FOR Å
BLI MEDLEM

Hva får du som medlem av kundeklubben?

  • Motta SMS og epost med ekstra gode tilbud (maks 4 SMS pr. mnd)
  • Invitasjoner til eksklusive arrangementer
  • Trendrapporter
  • Informasjon om nyheter – nyhetsbrev
  • Kupongtilbud

Oppdater din profil

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»:

Slett din profil

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «TUVENSTOPP» til 2242 for å melde deg ut.