Få inspirasjon fra Princess

Trender og stiler
TREND
Tidlig vår
Vi går mot grønnere tider!
Vinteren ligger fortsatt ute, men vi vi går mot lysere og grønnere tider! Vårens kolleksjon hos Princess har en herlig miks av grønne toner i kombinasjon med blått, rosa og gult.
Runde former, myk fløyel, varm ull og florale mønstre er kjennetegn på trenden vi ser denne våren.  Vi deler våren inn i to hovedtrender, en romantisk og en botanisk.
 
Romantisk stil
Den romantiske stilen kombinerer vakre grønne og rosa toner. Den har store og romantiske blomstermønstre, fløyel og pastellfarger i kombinasjon med tyngre farger.
 
Botanisk stil
Vårens grønne farger gjenspeiler seg i interiøret. Den botaniske stilen i vakre grønne toner, kombineres med sesongens fløyel i blått, gult og rosa. Botanikken gir oss et hint av vår og sommer, og gir rommet en nydelig atmosfære. De runde og myke formene er sesongens store trend.
 
FARGER
Tidlig vår
Vårens grønne farger gjenspeiler seg i interiøret, og grønt er hovedfargen denne perioden sammen med blått. Rosa, blå, grønne og gule pastellfarger i kombinasjon med mørke farger skaper en lun og varm atmosfære denne våren.
 
TEKSTILER OG MATERIALER
Tidlig vår
Farget glass, blomstermønstre og pasteller skaper stilen denne våren. Runde former er en stor trend, og hos oss finner du blant annet runde puter i fløyel og runde vaser i pastellfarger.
Velur er fortsatt en stor trend og finnes i mange farger, også med trykk og mønstre. Naturlige materialer som ull, lin og vasket bomull ser vi fortsatt mye av.
Miks grove stoffer med silkemyk velur for å få dybde og variasjon.
 
Produktnyheter:
Sengesett i Fairtrademerket bomull!
Vi er opptatt av bærekraft! Denne våren får vi inn enda flere produkter med Fairtrademerket bomull, både hånd-klær og sengesett.
Bomullen er dyrket og produsert av bønder som har rettferdige handelsvilkår. Det er flott synes vi.
Våre Fairtradeprodukter finner du her: https://www.princessbutikken.no/baerekraft/fairtrademerket-bomull
 

Fibra Future -ny fiberkolleksjon
Dynene og putene i vår nye fiberkolleksjon Fibra Future, er allergivennlige, lettstelte og fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier.
Fiberdynene har 5 års garanti når det gjelder produksjonstekniske feil og mangler.
https://www.princessbutikken.no/soverom/dyner/fiberdyner
 
Naturtro grønne planter
Grønne planter fremhever vårens botaniske trend. Denne våren finner du naturtro grønne planter hos oss -enkle og lettstelte!
 
Fløyelspuff med serveringsbrett
Lekker puff i fløyel, finnes i blåpetrol og blush. Puffen kan brukes både som sidebord i stuen, eller nattbord på soverommet. 

foto: Princess interiør

Se mer inspirasjon her: http://viewer.zmags.com/publication/4c863223