Tips for å velge riktig giftering

Å velge giftering er et stort og viktig valg. Det er en ring du skal bære hver dag resten av ditt liv, og derfor en god grunn til å velge den vakreste av de vakre! Men hva bør man egentlig tenke på når man kjøper en ring man i prinsippet ikke skal ta av igjen?
1. Hvilken farge ønsker du på gifteringen din?
Tenk på hva du har i smykkeskrinet ditt og hva du vanligvis bruker. Foretrekker du forgylt sølv over rhodinert til vanlig, og gult gull over hvitt gull? Da er kanskje en giftering i gult gull perfekt for deg? Vi leverer gifteringer i rent eller en kombinasjon av gult, hvitt og rosè gull.

Mange velger gifteringer i gult gull som både er klassisk og svært tidsriktig. Dette gjelder for gifteringer til han og henne.

Innvendig buet giftering i 585 gult gull fra Moments by PAN Jewelry 3 mm bredde, 4.899,-
 
Se alle gifteringer i gult gull ➞

Gifteringer i hvitt gull er også svært vanlig, og skaper et rent, tidløst og elegant uttrykk.


Klassisk giftering i 585 hvitt gull fra Moments by PAN Jewelry, 4 mm bredde, 8.199,-
 

Se alle gifteringer i hvitt gull ➞


2. Hvilken overflate ønsker du på gifteringen din?
Hos oss kan du velge mellom glatt overflate eller mønstret overflate. I tillegg tilbyr vi overflatebehandling i butikkene våre. Her kan du velge mellom hamret, børstet og satinert.3. Hvor smal/bred ønsker du at gifteringen skal være?Vi tilbyr ringer fra 1,6 mm (promise) og opptil 7 mm i bredde. Skal du bære to ringer på samme finger kan det være lurt å ikke velge en altfor bred ring. Det er imidlertid mest vanlig for kvinner å velge 3-4 mm, mens menn vanligvis velger 4-5 mm.

4. Ønsker du diamanter i gifteringen?
Mange ønsker en ekstra fin giftering med diamanter fordi den skal vare livet ut og er et tilbehør som skal bli en del av deg.Størrelsen på diamanten(e) varierer fra ring til ring, så her er det mange valgmuligheter.

 

Se alle gifteringer med diamant ➞


5. Hvilket yrke har du?
Vi tilbringer store deler av hverdagen vår på jobb. Vi anbefaler derfor at du finner en giftering som passer livsstilen og hverdagen din. Husk at dette er en ring som skal passe alle anledninger, både hverdag og fest.

STØRRELSE PÅ GIFTERINGER

Når det gjelder å finne riktig størrelse på ringen, vet de aller færreste hvilken størrelse de trenger. Før du bestemmer deg for størrelse er det viktig å vite at dersom du ser på ringer som er flate innvendig eller 5mm og bredere bør man vurdere å gå opp en størrelse.
 
Kilde: Tips for å velge riktig giftering | Gullfunn