Velkommen til Buddy Leker


Hos Buddy Leker finner du et bredt utvalg av leker til barn i alle aldre. Vi har leker som gir barna utløp for kreativitet, lek og læring. Alt fra det klassiske og tidløse til det nyeste på markedet. Spør oss gjerne om råd og veiledning.

Velkommen skal du være!

Vi kan by på et bredt utvalg leker og hobbyartikler fra mange merker og leverandører. Hos oss kan du kjøpe mye fint og spennende av Kaptein Sabeltann leker. Vi har også mange fine og tøffe biler fra Speedcar, Hot wheels, Majorette, Nikko og Bruder. Det er også Droner og radiostyrte biler til de større barna som liker større utfordringer. De som leker med dukker har mange å velge mellom, i smådukker har vi Barbie, Judith, Bratz og Monster High. Mens i store dukker er det den populære Baby Born dukken som har vært på markedet i over tjuefem år og masse tilbehør til henne. Andre store dukker er My Baby Love som du også får masse tilbehør til, blant annet dukkevogn, dukkeseng, dukkestol og ikke minst dukkeklær. Vi har også fått inn en nyhet i dukker som heter Rubens Barn, der dukkene er helt myke og beregnet fra alder 0+. Vi har et godt utvalg av Lego.

Til de minste barna har vi blant annet merker som Fisher Price, Baby Buddy, Kidz Delight, diverse i treleker og Brio togbane med tilbehør.

Vi har også hobbyartikler som magisk sand, modelleire, cernitt og mange forskjellige aktivitetsbøker, Top Model produkter er veldig populære blant skoleunger. Vi har Frost/Frozen leker, Doc McStuffins leker og mye fint fra filmen om Finding Dory. Kosebamser har vi masse av og der finnes det både Disneybamser, de megapopulære Ty dyra og bamser fra det kjente merket Bukowski. Vi har også et godt utvalg i barneparaplyer, og du kan få kjøpt Pinjata hos oss. Vi har også en hel del annet, så bare ta deg en tur å se.

Gaver til alle anledninger barsel, bursdag, jul eller en oppmerksomhet.