Velkommen til DNB Eiendom


Alt på ett sted!

Vi kan tilby selgere og kjøpere av eiendom alt på ett sted, vi har nemlig både eiendomsmegling og finansiering. Dermed kan vi hjelpe våre kunder med lån i løpet av 24 timer. Én budgiver ekstra kan fort utgjøre mange tusen kroner for din eiendom. Vi er opptatt av akkurat det samnme som deg, nemlig høyest mulig pris for din bolig!

Vi kjenner Notodden

Vi har etter hvert solgt en bolig i hver gate og veistump i byen og har alltid lister med interessenter som er på boligjakt her på Notodden. Her finnes både småhus og villaer, samt en del leiligheter i småblokker, vi har erfaring fra alle typer salg. God lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring, gjør oss til et naturlig valg når du skal selge bolig her.

For deg som ikke kjenner byen vår kan vi beskrive den slik: Notodden er kanskje ikke så stor, men hjertelaget er varmt og byen ligger praktfullt til med natur på alle kanter. I tillegg til Heddalsvannet, flere store elver og mye skog finner du fjellområdet Lifjell en kort tur unna mot sør. Er du interessert i sport og kultur, har byen mange tilbud, flere ballklubber og et aktivt kulturliv. Notodden Blues Festival har vært avholdt hvert år siden 1988 og er kjent langt utenfor Norges grenser.