Velkommen til Eurosko


Velkommen til Tuven Euro Sko, Notoddens største og hyggeligste skobutikk. Vi har et rikt utvalg av sko til både barn, dame og herre. Noen av våre mest populære merker fra kjeden er Roots, Softwalk, Face, Stockholm Design Group, Cruizer, Muzzo, Edit, Ponny, In2 og Jojo.

Vårt hyggelige personal hjelper deg med å finne frem til riktig sko ut fra ditt behov. Vi ønsker deg en riktig god handel hos oss på Tuven Euro Sko!

Euro Sko er Skandinavias største kjede med over 300 butikker. Euro Sko er et familiekonsept, med sko til barn, dame, herre og trend. Alle butikker følger kjedens kampanje/basis program, men utover det kan utvalget variere fra sted til sted. Eurosko har vintersko, sommersko, pensko, fritidssko, tøfler og gummistøvler. Vi har selvfølgelig alt du trenger for å ta vare på dine flotte nye sko, impregnering, såler, vaskemidler til sko, skodeo eller om du bare vil ha nye lisser i en fancy farge.

Eurosko har et bredt utvalg av sko til alle i familien, liten som stor. Til de minste har vi merker som Ponny, Sweet Angel, In2, Playground og Ecco. Gode sko til barnefoten i mange forskjellige design og modeller, de finner garantert en favoritt.

Foruten kjedens egne merker fører vi også blandt annet: Ecco, Gabor, Rieker, Toms, Converse, Ara, Viking, TopMan, Ilse Jacobsen, Rohde, Tamaris, Birkenstock, Nike, Adidas, Lacoste og Moods of Norway.

I tillegg til å kunne tilby deg sko med høy kvalitet og god komfort, håper vi også å kunne gi deg en god handleopplevelse. Service er viktig og etter mange års erfaring sitter vi inne med kunnskap om sko med både G og H lester, tverrplattfot, støtdempende såler og vanntette membraner (GoreTex og Sympatex).

Hos Tuven Euro Sko kan du også glede en venn, kjøpe gavekort, som kan benyttes i alle landets Euro Sko butikker.

Velkommen til Eurosko, vi står klare til å hjelpe deg finne riktige sko for dine føtter!