Velkommen til Floriss Solsikka


Velkommen til damene i blomsterbutikken på Tuven. I vår blomsterbutikk på Notodden finner du et stort utvalg av blomster og gaver til enhver anledning som hverdag, fest, sorg og glede. Eller kanskje bare noe fint til deg selv? 

Ønsker du å friske opp hjemme har vi som faghandel alltid et bredt utvalg av sesongens planter. Vi har de vanlige og de mer sjeldne plantene til pynt både ute og inne, alt fra Orkideer til  grønnplanter som nå er tilbake i interiørbildet. Duften av blomster fyller butikklokalet. Vårt blomstertorg bugner av avskårne blomster og nydelige roser. Rosene er dyrket ved ekvator og leveres med en holdbarhetsgaranti på hele 7 dager. Hver 6 rosebukett er gratis ved bruk av rosekort. La oss gjerne binde opp en flott bukett for deg!

Blomster levert på døren er alltid hyggelig! Har du noen du vil gi en oppmerksomhet? Bestill gjerne en flott bukett, dekorasjon, oppsats eller en sammenplanting som vi kan bringe for deg sammen med en hyggelig hilsen på et lite kort. For å gjøre blomstergaven komplett har vi mange tilleggsprodukter å tilby. Vi har stort utvalg i sesongens vaser, blomsterpotter og interiørprodukter. Det er populært å legge ved et duftlys fra Durance eller Affari, sprudlende Cider, sjokolade fra Gourmetprodukter eller nydelige, fylte drops fra Tante Pose. En liten bamse i buketten til en nyfødt baby er prikken over i-en.

Utkjøring av blomster har vi hver dag, bortsett fra Søndager. Ønsker du å bestille blomster for utsendelse på Notodden, Norge eller til utlandet, kan du enkelt gjøre dette i vår nettbutikk Interflora.no.

Vi har flere års erfaring med levering av blomster til begravelse. Vi lager bårebuketter, båredekorasjoner, hjerter, kors og kranser etter ditt ønske.

Trenger du blomstertips eller ideer til dåp, konfirmasjon, bryllup, begravelse, store eller små begivenheter i hverdagen, så ta turen innom oss! 

Velkommen inn til en hyggelig blomsterhandel på Notodden.