Velkommen til Gullfunn


Gullfunn er en av Norges største gullsmedkjeder og har et spennende utvalg av lekre varer, alt fra tradisjonelle gullsmedvarer til mote- og designprodukter. Hos oss kan du velge mellom alt fra klassiske og evig aktuelle gull-, sølv- og diamant smykker til spennende nyheter og mote-/trendkolleksjoner – både til han og henne.

Vi har et stort utvalg av forlovelsesringer, og morgengaver som garantert blir en suksess. Du finner også flotte klokker og tradisjonelle produkter som sølvbestikk, bunadsølv, samt gaveartikler til dåp, konfirmasjon, bryllup, osv.

Vi graverer, tar i mot smykke- og klokkereparasjoner og skifter selvfølgelig batteri på klokken din. Kom innom, så hjelper vi deg med valg av en gave eller noe nytt og lekkert til deg selv. I Gullfunn skal vi hele tiden leve opp til vårt ordspråk «REN GLEDE». Du skal derfor alltid ha en god opplevelse i vår butikk og vil til enhver tid finne spennende varer til gunstige priser!

Gullfunn har kjente klokkemerker som Seiko, Daniel Wellington, Tommy Hilfiger, Guess, Pulsar, Dyrberg/Kern, Mockberg, Alexander, Festina og Paul Hewitt. Til barna har vi et fargerikt utvalg fra Lorus og Panex. Moteriktige designsmykker får du både i sølv og i gull. Og vi har alltid gode kampanjer! Diamantene skaffer vi i den størrelsen og kvaliteten du ønsker. Her har vi konkurransedyktige priser.

Er du på frierføtter, har vi mange ringer å foreslå. Vi er ekstra stolte av å vise frem Gullfunns Kjærlighetsring. Denne koster fra kr 6999,- Og vi har mange forlovelsesringer/gifteringer å velge i, så her finner man lett en favoritt.

Skal du kjøpe en gave, har vi både motesmykker i bijouteri fra Hjerter, Arts & Crafts, Tommy Hilfiger, SSJ, Paul Hewitt og Snö of Sweden. Eller vår nye spennende serie i stål. I lekre sølvsmykkemerker kan du velge mellom PAN Jewelry, Arne Nordlie, Poème, Gulldia, Pesavento, Huldresølv og By biel. Og lekre gullsmykker i hvitt, gult eller rosegull.

Dåpsgaven finner du hos oss. Vi har emaljesmykkene Pia og Per fra Arne Nordlie, sølvbestikk og album fra Eik, barnesøljer fra Sylvsmidja og søte smykkeskrin, gullhjerter, sølvsmykker, dåpsattestholdere, sparebøsser og rammer. Det er også mulig med gravering av f.eks. armlenker. Vi har også et utvalg sølvbestikk fra Th Marthinsen og bunadsølv fra Sylvsmidja i butikken. Vi bestiller gjerne opp mer om vi ikke har det du trenger.

Til herrene tilbyr vi Alexander ørepynt, smykker, armbånd, slipsnåler, mansjettknapper og mye annet, som kan brukes til både hverdag og fest.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne den rette gaven og det perfekte smykket til anledningen!