Velkommen til Meny


Hos Meny får kundene hele handlelisten på ett sted. Vi gir våre kunder den beste handleopplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige medarbeidere yter god service basert på god varekunnskap.

Meny Tuven har fokus på matglede kombinert med et stort vareutvalg, der kjøtt/delikatesse, fersk fisk, friske frukt og grønnsaker, nystekte brød og brødvarer, ferdig pakket ost står i høysete.

Lokalmat står også sterkt hos oss, og vi har et bredt utvalg fra mange lokale leverandører, blant annet: Telemark kjøtt, Fjellbryggeriet, Skreppa, Epleblomsten, Holte gård, Haukeli ysteri, Vinje slakteri med mer.

Vi fører også Notoddens største vareutvalg på økologiske varer. Hos oss kan du blant annet velge økologisk frukt og grønnsaker, melk, ost, yoghurt, egg, brød, kjøtt, kaffe, juice, oljer, ketchup og sennep, hermetiske grønnsaker, pasta, sjokolade og sukkervarer, frokostblandinger og bakervarer. De økologiske varene plasseres sammen med andre varer innenfor de forskjellige varegruppene. I tillegg har vi et stort fokus på glutenfrie varer og varer for deg med allergi. Her har vi valgt å samle alt i 3 forskjellige varegrupper: tørrvarer, kjølevarer og frysevarer. Slik at det skal være enklere for deg å finne frem.

Meny Tuven er en miljøsertifisert bedrift, noe vi er veldig fornøyde og stolte av. For å være sertifisert må vi oppfylle krav til system, arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall og utslipp til vann og gjennomføre tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Meny Tuven – Gled deg