Velkommen til Nille


Nille er butikken for store og små anledninger! Hos Nille finner du det meste, som regel mer enn du tror til en lavere pris enn du tror! Nille følger året med sesongvarer for alle de hyggelige anledningene.

Hos Nille får du både interiør, glass og kjøkkenutstyr i tillegg til en mengde med lys og servietter. Nille har 100% fornøyd garanti på lys – er du ikke fornøyd med lysene du har kjøpt så ta de med tilbake og vi gir deg nye lys eller pengene tilbake. Husk kvittering.

Hos Nille får du handlet det du trenger til både små og store anledninger. Bursdag, dåp, Påske, vår, sommer, Halloween, Jul, konfirmasjon, morsdag, farsdag, fastelavn, begravelse og så videre. Vårt mål er å inspirere deg gjennom hele året og hjelpe deg å dekorere hjemme eller finne en presang til en kjær venn eller familie. Vi kan for eksempel hjelpe deg med alt du trenger til å dekke bord; servise, duker, bestikk, servietter, lys, dekor med mer. Bare fantasien setter grenser! Varesortimentet er bredt, da du får både lys, servietter, baderoms artikler, garn, småinteriør, velværeartikler, pyntesaker, rengjøringsartikler, kort, skrivesaker, batteri, scrapbook, småelektrisk, reiseartikler, innpakning, oppbevaring, fotorammer, leker, engangs, kjøkkenartikler, forbrukstekstiler, sjokolade og sukkervarer. Kort sag; alt fra peislighter til heklenåler og sprettballer.

Hos Nille på Tuven Senteret møter du Anne Jorun og hennes kollegaer som gleder seg til å gi deg en god handleopplevelse til en rimelig penge.

Våre telys er best i test (Tv2 hjelper deg, Okt. 2014)

Hos oss er du vårt fokus! Velkommen til oss, vi hjelper deg så gjerne!