Velkommen til Norli


Hos Norli bokhandel møter du mange engasjerte kolleger! Norli er en bokhandel med ett bredt utvalg av bøker, kontorrekvisita, skolemateriell, leker, gave- og reiseartikler! Vi hjelper deg gjerne med å finne din favoritt blant våre mange spennende og interessante bøker! Har vi ikke boken du leter etter, bestiller vi den for deg.

Hos Norli finner du et stort utvalg av brettspill og kortspill fra Bergsala Enigma, Egmont, Tactic og Norstar. Fra våre leverandører Pluss + kan vi tilby et bredt utvalg av leker og gaver til barn. Liker du å tegne og male har vi mange fine farger fra Faber Castell og Giotto.

Butikken er i dag en moderne bok og papirhandler med et bredt og godt vareutvalg på bøker og kontorrekvisita. I tillegg til bøker og kontorrekvisita har vi godt utvalg i brettspill, kort til ulike anledninger, dvd til barn og voksne og musikkcd`er.

I vår bokhandel finner du skolesekker fra Beckmann, og vi har også pennaler, drikkeflasker og matbokser som hører til. Vi har et stort utvalg av skrivesaker og kontorrekvisita. Både kladdebøker, viskelær, pennal, linjal og ringpermer. Det du trenger til skoledagen eller hjemmekontoret.

Trenger du en gave, har vi mange små, fine og nyttige gaver, både til deg selv og til andre.

I tillegg har vi et stort utvalg av kort, og innpakningsmateriell.

e-post: tuven@norli.no

Velkommen til Norli på Tuven Senteret – vi gleder oss til å hjelpe deg!