Velkommen til Sport 1


Sport 1 Tuven er en fullsortiments sportsbutikk med hovedfokus på løp, friluft og sportsfiske.
Vi har et godt utvalg innen tur- og treningsski og de fleste typer sykkel. Det som hele tiden har vært butikkens spesialitet er fritidsmote, der har vi et stort og variert utvalg til alle aldre. Hos oss finner du alltid gode tilbud.

Er du ute etter fritidstøy, allværsjakker, regntøy, fleecejakker, skallbekledning, dunjakker eller annet å ha på deg, så er Sport 1 Tuven et riktig valg. Merker vi fører er Bergans, Helly Hansen, Ulvang, Swix, Kari Traa, Twentyfour, Phenix, Norrøna, Hagløfs pluss mange flere. Store partier som selges ut til lave priser finner du mye av hos oss.
Av undertøy finner du merker som Devold, Kari Traa, Bjørn Borg og Aclima.

Sport 1 Tuven har en stor treningsavdeling, der finner du mengder av klær, sko og utstyr til hjemmetrening, løp, fotball og håndball. Vi har fotballsko i ulike prisklasser, hansker, leggskinn og bekledning fra Nike og Adidas. Hos oss finner du et stort utvalg av løpesko, lettvektere, til asfalt og terreng fra Nike, Asics, Mizuno, New Balance og Salomon. Er du på jakt etter treningsutstyr til hjemmebruk, så har vi alt fra hoppetau og slynger, til spinningsykler og tredemøller fra Abilica. Vårt utvalg av treningstøy er stort. Vi har merker som Kari Traa, Nike, Adidas, Gasp, Craft, 2XU og Carite i størrelser fra 34-50 til dame, og S-4XL til herre. Vi har også et godt utvalg av badetøy til voksen og barn hele året fra Adidas og Arena.

Sport 1 Tuven har et godt utvalg av sykler fra merker som Merida, Xeed og Scott til barn og voksen. Sykkelhjelmer, sykkelsko, klær og utstyr fra Agilo, Abus, Bell og Giro. Kjøper du sykkel hos oss får du den første servicen gratis.
Friluftsavdelingen vår består av et bra utvalg av sekker, fottøy, telt, soveposer og småutstyr som kokeapparater og termoser. Her finner du merker som Helsport, Fjellduken, Primus, Viking, Alfa og Timberland.
Fiskeavdelingen byr på et stort utvalg stenger, sneller og sluker fra merker som Shimano, Rapala, Berkley og Sølvkroken.

Når vinteren kommer gjør vi om sykkelavdelingen til vinteravdeling, og her finner du det meste til vinterens aktiviteter.  Ski og skisko til barn og voksen, til tur og trening, til fjellet eller slalåmbakken. Her finner du kjente merker som Fischer, Alpina, One Way, Nordica, Madshus og Vølkl. Vi monterer skiene mens du venter.
Skismøring fra Rode og Swix og bekledning, jakker, bukser, luer og hansker fra Swix, Bjørn Dæhlie og Johaug.
Her finner du også akebrett til store og små, skøyter, truger fra merker som Hamax og Atlas.

Vi hjelper deg med å finne de produktene som passer best til dine behov.

Velkommen til oss!